• ΑΡΧΙΚΗ
  • Gaming
  • Ubisoft: Το GTA 6 θα αυξήσει τα έσοδα της βιομηχανίας
Image

Ubisoft: Το GTA 6 θα αυξήσει τα έσοδα της βιομηχανίας

Η Ubisoft σχολίασε το GTA 6 και την ημερομηνία κυκλοφορίας του 2025, δηλώνοντας ότι θα είναι θετικό για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Υποθέτοντας ότι το Grand Theft Auto 6 θα κυκλοφορήσει το 2025 όπως αναμένεται και δεν αντιμετωπίσει καθυστέρηση κυκλοφορίας, θα σηματοδοτήσει 12 ολόκληρα χρόνια από τότε που το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Grand Theft Auto 6 έφτασε στα ράφια των καταστημάτων. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, πολλοί αναμένουν το Grand Theft Auto 6 να είναι μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών.

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και η βιομηχανία ψυχαγωγίας γενικότερα θα παρακολουθούν αναμφίβολα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Grand Theft Auto 6. Η κυκλοφορία ενός παιχνιδιού ή μιας ταινίας κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Grand Theft Auto 6 θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή, καθώς το GTA 6 αναμένεται να είναι ένα αδιαμφισβήτητο “θηρίο” πρωτοφανούς κλίμακας. Όμως, δεν φοβούνται όλες οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών την ημερομηνία κυκλοφορίας του Grand Theft Auto 6.

Σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με επενδυτές, όπως ανέφερε το GameSpot, η Ubisoft θεωρεί την κυκλοφορία του Grand Theft Auto 6 το 2025 ως θετικό γεγονός. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, δήλωσε ότι η κυκλοφορία του GTA σημαίνει “περισσότεροι παίκτες”, και ότι ιστορικά, τα παιχνίδια της εταιρείας έχουν παρουσιάσει καλές επιδόσεις όταν κυκλοφορούν περίπου την ίδια περίοδο με τίτλους GTA. Συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη ήταν το Assassin’s Creed 4: Black Flag, το οποίο κυκλοφόρησε ένα μήνα μετά το Grand Theft Auto 5 και σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία για την Ubisoft.

Η Ubisoft Δεν Φοβάται την κυκλοφορίας του GTA 6.

Το Grand Theft Auto 6 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας το φθινόπωρο του 2025, ενώ η Ubisoft δεν έχει ανακοινώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας για παιχνίδια εκείνη τη χρονιά. Παρόλα αυτά, η Ubisoft πάντα κυκλοφορεί παιχνίδια το φθινόπωρο, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι ένα μεγάλο παιχνίδι της Ubisoft θα κυκλοφορήσει περίπου την ίδια περίοδο με τη Grand Theft Auto 6.

Θα περάσει καιρός μέχρι η Ubisoft να αποκαλύψει τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το 2025. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία εστιάζει στην προώθηση των παιχνιδιών του 2024, τα οποία περιλαμβάνουν το Star Wars Outlaws στις 30 Αυγούστου, το Just Dance 2025 τον Οκτώβριο και το Assassin’s Creed Shadows στις 15 Νοεμβρίου. Η Ubisoft έχει υπό ανάπτυξη μια σειρά από παιχνίδια για κινητά, τα οποία ενδεχομένως να κυκλοφορήσουν το 2024, αν και αυτό παραμένει ασαφές.

Παρόλο που η Ubisoft δεν έχει ανακοινώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας για το 2025, έχει υπό ανάπτυξη πολλά projects που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά, κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας της GTA 6. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το Anno 117: Pax Romana, ένα από τα παιχνίδια Assassin’s Creed που έχει υπό ανάπτυξη, το remake του Splinter Cell και πολλά άλλα.

Στέιλτο στον bro

Αφησε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *